Over ons

Stichting KomUP is eind 2016 opgericht in het pittoreske dorp Oirschot. Naast het bestuur hebben we een team van enthousiaste vrijwilligers om ons heen. Het is een stichting, speciaal opgericht voor mensen met het syndroom van Down, voor jong en oud en uit alle hoeken van Nederland en Belgie!

Wij, als bestuur, willen een paar keer per jaar evenementen organiseren, zowel met als zonder ouders, zusjes, broertjes en/of verzorgers.

Door het organiseren van evenementen, werven van donateurs en gebruik maken van beschikbare subsidies kunnen wij onze activiteiten mogelijk maken.

Het aller eerste evenement had als thema: Prinsen en Prinsessen, en heeft op 21 maart 2017, op Werelddownsyndroomdag plaatsgevonden in Oirschot. Wat was het een groot succes!!!!

Zo zijn er meer succesvolle dagen geweest, kijk maar eens op onze Evenementen pagina.  Op deze dagen organiseren we zowel binnen- als buitenactiviteiten, voor jong en oud, spannend, educatief, smaakvol, maar bovenal héél gezellig.

Ons motto: Alles mag, niets moet!

Na elk evenement plaatsen we de foto’s op de fotopagina waar ook de naleveringen kunnen worden besteld. Indien mogelijk organiseren we een fototentoonstelling van de feestelijke dag om opa’s, oma’s, ooms en tantes ook nog een beetje mee te laten genieten. Want de deelnemers komen uiteraard met grootse verhalen thuis.

Wilt u onze Stichting ook steunen met een donatie? Zodat wij deze geweldige doelgroep unieke evenementen én onvergetelijk momenten kunnen bezorgen!

Wat heb ik zin in deze Stichting, ik, Louise Arts, voorzitter van Stichting KomUP, eigenaresse van Miss Hawks Events en moeder van twee geweldige kinderen. Eind 2017 ben ik oma geworden van een mooie kleindochter. Mijn passie is het houden van en werken met roofvogels en uilen en ben woonachtig in Best. De Stichting KomUP is al langere tijd een wens van mij om mensen met Downsyndroom, en hun familie, een onvergetelijke dag te bezorgen samen met andere bestuursleden.


Louise Arts – Voorzitter stichting KomUPIk ben Sanne en heb downsyndroom. Ik woon bij papa en mama en mijn grote broer Luuk in Oirschot. Mijn hobby’s zijn zwemmen en ik ben gek op paarden. Ik ben altijd vrolijk, heel gedreven, maar ook wel met een eigen willetje, maar dat is nodig toch?
Ik vind het heel leuk dat ik ambassadeur ben van KomUP en hoop nog heel veel jaren met deze geweldige Stichting leuke evenementen te beleven.


Sanne van de Loo – Ambassadeur van Stichting KomUP